Spellingcontrole

Alleen voor de 'Full version':

Voor het gemak is een spellingcontrole ingebouwd. Hiermee is het mogelijk de spelling te controleren van lijsten in de volgende talen: Kies voor de spellingcontrole [Bewerken][Spellingcontrole..].

Selecteer de taal van de vragen en de taal van de antwoorden.

De woorden in de lijst zijn indicatief, ga niet uit van een altijd vlekkeloze vertaling! De lijst is ook (verre) van compleet. Woorden die niet worden herkend, maar wel correct zijn, kunnen worden toegevoegd aan de woordenlijst.

De extra woordenlijst wordt opgeslagen in de map 'Application Data' in het profiel van de gebruiker.
Bijvoorbeeld (Windows XP):
C:\Documents and Settings\Gebruikersnaam\Application Data\Basement\FreeSpeech\FreeSpeech_TAAL.dic
Windows Vista: C:\Users\Gebruikersnaam\AppData\Roaming\Basement\FreeSpeech\FreeSpeech_TAAL.dic

De bestanden zijn gewoon tekstbestanden en kunnen met een teksteditor worden gewijzigd.