Menu

 

Links

Sites met woordenlijsten


woordjesleren.nl Een enorme verzameling lijsten van alle bekende methodes. Zelf lijsten inzenden en overhoren mogelijk, zonder in te moeten loggen.

Andere gratis overhoorprogramma's


woordjesleren.nl Overhoor jezelf op internet, zonder eerst in te loggen. Met een enorme verzameling lijsten die je zelf kunt inzenden.
Er zijn enige overeenkomsten met Teach2000...
miniTeach Heb je een PDA of telefoon met Windows Mobile? Dan kun je met miniTeach ook onderweg leren!
KVocTrain Een open source overhoorprogramma, geschikt voor Linux. Helaas is dit programma alleen in het Engels beschikbaar. KVocTrain is onderdeel van het KDE Edutainment project.
Pauker Een open source overhoorprogramma, geschikt voor Linux, Apple en Windows. Nadeel: dit programma is ook in het Engels.
Vocabularium Overhoorprogramma speciaal voor Latijn en Grieks (niet te verwarren met Vocatude, een oude variant). Vocabularium werkt met Windows, Apple en Linux. Woordenlijsten (*.voc) kunnen door Teach2000 worden ingelezen.
Overhoringsprogramma Talen Wederom een Windows-applicatie. Met bestanden die in Teach2000 kunnen worden ingelezen.
ProVoc Mac OS X 10.3 of hoger: Gratis overhoorprogramma. Helaas niet in het Nederlands beschikbaar, maar getipt door Apple-gebruikers!
OpenTeacher Overhoorprogramma voor Linux van Milan Boers.
Overhoor De oerversie van het Nederlandse overhoorprogramma, maar nog steeds erg populair. Van Overhoor verschijnen geen updates meer. Zie de productvergelijking Teach2000 en Overhoor.
Wrts Overhoor je woordjes online. Lijsten van Teach2000 kunnen worden geïmporteerd. Wrts is een programma van De Digitale School.
OverhoorJeSuf.nl Ook een online overhoorprogramma. Vragenlijsten kunnen worden gedeeld met andere leden.
eXe - the eLearning XHTML editor Software om oefeningen te maken voor op een website. Opensource.
Hot Potatoes Hot Potatoes is ook software om oefeningen te maken voor op een website. Gratis als je voor een non-profit onderwijsinstelling werkt.

Diversen


Parts of Teach2000 are Open Source Als je zelf aan een overhoorprogramma werkt is het een idee om een import-functie voor vragenlijsten in t2k-formaat te maken. Hier kun je codevoorbeelden downloaden om dit te doen. En mocht je mee willen werken aan de helptekst van Teach2000, staat hier de code.
Teachlendar Moeite met overhoringen plannen? Gebruik de Teachlendar. Hiermee kun je opgeven wanneer je een overhoring hebt, wat je moet leren en je computer bepaalt de rest..
Teach2000 op Twitter Lees hier hoe over Teach2000 getwitterd wordt.
DutchToday.com Een gratis on-line cursus Nederlands voor Engelstaligen. De digilessen van DutchToday.com worden regelmatig uitgebreid door Dragoman Talen.
Dershane.nl Online lessen Turks.
Een nieuw project van Dragoman Talen.

Sponsors


De Digitale School Stichting De Digitale School verzorgt de hosting van de download. Met meer dan 1200 downloads per dag hadden we dit nooit zelf kunnen financieren!
Roadside Sjoerd Huyg van Roadside sponsort hosting van de download op scholieren.be, voor bezoekers uit België.
Overige sponsors Er hebben de afgelopen jaren ontzettend veel mensen meegewerkt aan Teach2000. Velen hebben ideeën gemeld, getest of informatie geleverd. Er zijn artikels geschreven over het programma, anderen hebben gereageerd op artikels waarin Teach2000 werd vergeten.. Veel vermeldingen op websites, bij ouderavonden en in de klas. Teveel om op te noemen. Eigenlijk ben jij ook een sponsor omdat je dit leest en kennelijk interesse hebt voor Teach2000. Dit is niet de plaats voor bedankjes, hiervoor is de about-box, maar toch: Bedankt!News
26 april 2017
Overname Woordjesleren.nl door YoungCapital
De website www.woordjesleren.nl is, samen met miniTeach, overgenomen door YoungCapital, het bedrijf achter WRTS.
meer..

22 juni 2013
Teach2000 vertaald
Teach2000 is beschikbaar gemaakt in het Servisch.
meer..

12 maart 2011
Teach2000 8.53: Een nieuwe update
De grootste verzameling kleine verbeteringen ooit.
meer..

01 december 2010
Nieuwe prijsstelling voor TeachTest
De prijs van de toetsgenerator voor docenten is verlaagd en de jaarlijkse update-fee is vervallen.
meer..

30 oktober 2010
Teach2000 8.52: Een nieuwe update
Nieuwe icons, verbeterde vraagstelling en veel kleine fixes.
meer..

16 jul 2010
Teach2000 8.51: Een kleine update
Makkelijk vragen verschuiven en verbeterd resultaatscherm voor de digitale toets.
meer..

Nieuwsarchief
Rss